Grupo Tomàs Cusiné

Quatre cellers catalans Castell del Remei, Cérvoles, Tomàs Cusiné, Cara Nord, liderats pel que per a molts és el millor assemblador de vins d’Espanya, Tomàs Cusiné.

Grup cellerer amb 4 cellers catalans, liderats pel que per a molts és el millor assemblador de vins d’Espanya, Tomàs Cusiné.

Castell del Remei, amb més de dos segles d’història (des del 1780), es distingeix com el primer celler català concebut segons el admirat model châteaux bordelès.

Cérvoles Celler és el primer projecte de viticultura de muntanya de Catalunya. Ubicat al terroir de Les Garrigues, al 2017 va celebrar 20 anys d’història.

Tomàs Cusiné, el Vilosell és el projecte més personal de Tomàs Cusiné. L’experiència recollida als cellers familiars Castell del Remei i Cérvoles Celler el va impulsar a iniciar la que seria la seva primera aventura com a cellerer independent, establint-se a la comarca de Les Garrigues, la zona vinícola amb major altitud de la meitat sud de Catalunya.

Cara Nord neix al 2012 amb l’objectiu d’elaborar, a partir de vinyes d’altitud ubicades a la cara nord de les Muntanyes de Prades. Un entorn privilegiat escollit amb la convicció de que les terres pedregoses i una diversitat biològica intacta dones fruit a vins de caràcter inigualable.