Norman Foster Foundation

La Norman Foster Foundation fomenta el pensamiento y la investigación interdisciplinar para ayudar a las nuevas generaciones de arquitectos, diseñadores y urbanistas a anticiparse al futuro.

Promueve la conexión entre arquitectura, diseño, tecnología y artes para prestar un mejor servicio a la sociedad.
La sede de la Fundación en Madrid se inauguró en 2017 y alberga el Archivo y la Biblioteca Norman Foster, que ofrecen una visión de la historia del entorno construido a través de la obra del arquitecto británico.

MAHALA realizó la estrategia de comunicación de su sede en España y del Forum “Future is now” que se celebró en el Teatro Real de Madrid, así como la secretaría técnica, atención y coordinación de los invitados durante la semana de celebraciones.

Acompanyem als nostres clients en el disseny i la implementació de la seva estratègia de comunicació i d’influència. Treballem molt estretament amb cadascun d’ells, establint objectius específics i desenvolupant propostes innovadores orientades a resultats.

La nostra visió dels projectes és global. Ens aproximem a tots els públics estratègics dels nostres clients amb propostes de comunicació integral, personalitzades i amb un enfoc multicanal.

Gràcies a la nostra àmplia xarxa de contactes amb periodistes estratègics de cada mitjà, els nostres resultats de cobertura mediàtica són extraordinaris, multiplicant exponencialment el retorn de la inversió.

Analitzem els diferents públics dels nostres clients i els ajudem a enfortir vincles amb cadascun d’ells. Els acompanyem per establir connexions efectives amb les institucions.

La història de la nostra agència va molt lligada a l'organització de grans esdeveniments. Al llarg de 25 anys hem organitzat gales, actes corporatius, centenaris, premis, congressos i també importants festes privades, sempre amb una idea creativa i un concepte innovador com a punt de partida. Ens encarreguem del disseny i planificació general de cada esdeveniment, fem un seguiment personalitzat de la convocatòria, gestió i atenció de convidats i autoritats.