Duero International Wine Fest

Duero International Wine Fest es un congreso que nace con el objetivo de posicionar el Duero como uno de los ríos vitivinícolas más importantes del mundo.

Wine& desarrolló en 2018 un ambicioso programa de ponencias y catas para la primera edición de Duero International Wine Fest en 2018, un congreso pionero dirigido a profesionales del sector del vino y a prensa nacional e internacional de gran prestigioso. Duero International Wine Fest fue Impulsado por la Consejería de Agricultura y Ganadería de la Junta de Castilla y León con el objetivo de posicionar el Duero como uno de los ríos vitivinícolas más importantes del mundo.

Reconocidos expertos nacionales e internacionales pusieron en valor el potencial de los distintos terruños y ecosistemas del Duero a través de Masterclasses y Catas Exclusivas.

Acompanyem als nostres clients en el disseny i la implementació de la seva estratègia de comunicació i d’influència. Treballem molt estretament amb cadascun d’ells, establint objectius específics i desenvolupant propostes innovadores orientades a resultats.

La nostra visió dels projectes és global. Ens aproximem a tots els públics estratègics dels nostres clients amb propostes de comunicació integral, personalitzades i amb un enfoc multicanal.

Gràcies a la nostra àmplia xarxa de contactes amb periodistes estratègics de cada mitjà, els nostres resultats de cobertura mediàtica són extraordinaris, multiplicant exponencialment el retorn de la inversió.

Analitzem els diferents públics dels nostres clients i els ajudem a enfortir vincles amb cadascun d’ells. Els acompanyem per establir connexions efectives amb les institucions.

La història de la nostra agència va molt lligada a l'organització de grans esdeveniments. Al llarg de 25 anys hem organitzat gales, actes corporatius, centenaris, premis, congressos i també importants festes privades, sempre amb una idea creativa i un concepte innovador com a punt de partida. Ens encarreguem del disseny i planificació general de cada esdeveniment, fem un seguiment personalitzat de la convocatòria, gestió i atenció de convidats i autoritats.