Som una agència de comunicació i relacions públiques amb 25 anys d'experiència en consultoria estratègica, comunicació global i organització d'esdeveniments. Amb oficines a Madrid i Barcelona i partners a Londres, París, Milà i Nova York, el nostre equip multidisciplinar està format per professionals molt especialitzats i amb un important coneixement digital.

Dissenyem i implementem estratègies 360 per a institucions, empreses i fundacions, i ajudem els nostres clients a connectar amb tots els seus públics. Gràcies al nostre gran coneixement dels sectors de la cultura, el turisme, el vi i la gastronomia, en els quals som especialistes, en un moment com l'actual en què la comunicació és més essencial que mai, aportem solucions innovadores, amb formats i missatges diferencials. Treballem per clients excepcionals amb els que mantenim un vincle de llarg recorregut.

Comptem amb una àrea de l'agència especialitzada en vi i gastronomia. Wine& integra un equip de professionals del marketing i la comunicació especialitzats en els sectors de el vi i la gastronomia amb un gran coneixement de la indústria i del producte.

Les nostres aliances amb PlayGround, agència líder en continguts per a marques i experta en llenguatge digital, i amb Prodigioso Volcán, agència creativa especialista en construcció de marca i en storytelling, afegeixen valor als projectes 360 de l'agència.

Mahala Alzamora

CEO

Oriol García

Director General

Montse Alonso

Directora Wine&

Patricia Fernández

Directora de Relacions Externes

We turned 20 in 2016!